Zinkwerken

Zinkwerker Roeselare

Metalen dakbedekking is al heel lang populair over de hele wereld. Bij Dakwerken Roeselare ben je aan het juiste adres voor zinkwerken. Deze komen vooral veel voor bij commerciƫle gebouwen, maar werken ook uitstekend voor woongebouwen. Metalen zoals gegalvaniseerd staal, aluminium, zink, roestvrij staal en koper zijn de gebruikelijke keuzes.

Elke optie voor metalen dakbedekking heeft echter een specifieke reeks eigenschappen en afhankelijk van uw doel kunt u uw metaal kiezen.
Het ding met zinken daken is dat niets zo lang werkt als deze. Hoewel aluminium is gekozen boven andere metalen voor dakbedekkingsopties, zijn zinken daken snel een trend aan het worden en dit is waarom:

Zinkwerken Voordelen

Duurzaam
Duurzaam

Zink is een bekend dakbedekkingsmateriaal met milieuvriendelijke eigenschappen. Het heeft een lager smeltpunt dan andere metalen. Door het lagere smeltpunt is dit materiaal goed recyclebaar. Zink laat zijn eigenschappen niet achter tijdens het recyclingproces.
Er is minder energie nodig om het ruwe zinkmateriaal om te zetten in een bruikbare vorm zoals dakshingles.

Flexibel
Flexibel

Zink heeft kneedbare, kneedbare, flexibele plasticine-eigenschappen. Dakdekkers worden tijdens het frezen geconfronteerd met een aantal complexe ontwerpen. Door de flexibele eigenschappen van zink is het eenvoudig te plaatsen in een complexe ruimte. Zink kan gemakkelijk in elke vorm worden gegoten. Zodat het de huiseigenaar geld en dakdekker tijd bespaart.

Veel mogelijkheden
Veel mogelijkheden

Het zinkmateriaal is zeer licht in gewicht, zeer comfortabel te vervoeren en gemakkelijk hanteerbaar. De vervoerbare lading is goedkoper in vergelijking met andere materialen. Het is gemakkelijk om de hoogte van het dak te bereiken en te installeren.

Zinkwerken Diverse Mogelijkheden

#1. Heeft geen extra laag nodig voor bescherming
Zinken daken zijn zo duurzaam als ze zijn. In tegenstelling tot andere metalen opties, die een extra laag nodig hebben om de levensduur te behouden, hebben zinken daken dat niet nodig. Zink en koper zijn niet gevoelig voor roest of worden niet aangetast door weersinvloeden, omdat ze een beschermend patina vormen. Beide metalen hebben baat bij veroudering.

#2. Zelfherstellende eigenschappen
Met zinken daken hoeft u zich geen zorgen te maken over het steeds weer onderhouden ervan. Het metaal heeft natuurlijke zelfherstellende eigenschappen, waardoor het extreem onderhoudsarm is.

#3. Veel kleuren
Als je het vervelend vindt dat je niet veel kleuropties hebt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Je vindt er donkergrijs, dat bijna zwart lijkt, en patinagrijs. Beide kleuren zijn geweldige opties. Wilt u echter meer opties, dan kunt u de zinken daken in elke gewenste kleur schilderen.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend