Veluxen

l

Velux laten installeren?

Wist je dat Dakwerken Roeselare officieel Velux installateur is? In feite vraagt ​​65% van de huizenkopers om dakramen in kamers zoals de badkamer en slaapkamer, kamers waar privacy en licht van het grootste belang zijn. Maar niet zomaar een dakraam is voldoende, u heeft een VELUX dakraam nodig, ’s werelds meest vertrouwde merk van dakramen en dakramen

Velux wordt beschouwd als de toonaangevende ontwerper en fabrikant van dakramen en er zijn tal van goede redenen waarom u zou moeten overwegen om ze in uw huis te installeren.
We hebben onze vier belangrijkste voordelen van het plaatsen van Velux-ramen op een rij gezet.

Onze troeven

Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren

De bouw is een ontmoedigend, veeleisend en uitdagend project dat behoorlijk kostbaar kan zijn als je niet voorbereid bent. Als u kiest voor metalen panelen in uw project, moet u goed nadenken over wat het installatieproces inhoudt of vraagt. Gelukkig zijn metalen lichtgewicht bekledingssystemen eenvoudig te installeren.

Metaal is geweldig voor lichtgewicht bekleding, omdat het aannemers de mogelijkheid biedt om de panelen zo snel mogelijk effectief te installeren. Ze worden ook geleverd met unieke en gespecialiseerde bevestigingssystemen waardoor de panelen gemakkelijk en snel kunnen worden geïnstalleerd.

Meerwaarde huis
Meerwaarde huis

Wanneer je een ruimte overspoelt met verticaal licht in plaats van alleen gevelverlichting, laat je het groter lijken dan het in werkelijkheid is. Dit effect wordt bereikt door twee factoren. De eerste is dat verticaal licht het licht door de hele kamer brengt, niet slechts één kant zoals een raam. Hierdoor kunnen de volledige proporties van de kamer worden gewaardeerd (geen donkere, prikkende hoekjes aan de achterkant van de kamer!). Ten tweede zorgt het ervoor dat licht de kamer in verschillende dimensies kan binnendringen, wat een optisch effect heeft waardoor de kamer groter lijkt.

Ontwerp met weinig onderhoud
Ontwerp met weinig onderhoud

Dankzij het feit dat verticaal licht kamers groter, helderder en luchtiger doet lijken, kunnen ze de waarde van het onroerend goed verhogen als het tijd is om het te verkopen.

Velux info

De kozijnen van Velux dakramen zijn zo smal ontworpen als fysiek mogelijk is, zodat er zoveel mogelijk zonlicht door de beglazing kan komen. Studies tonen aan dat een verhoogde blootstelling aan natuurlijk licht, in tegenstelling tot kunstlicht, zowel de mentale als de fysieke gezondheid verbetert.

De “ve” in Velux staat voor ventilatie en dit is een van de belangrijkste voordelen van deze ramen. Zolderkamers zijn vaak benauwd omdat ze gescheiden zijn van de rest van het huis, dus Velux-ramen helpen de luchtstroom te stimuleren en de luchtkwaliteit van uw nieuwe aanbouw te verbeteren.

Deze verbeterde luchtkwaliteit is niet alleen gunstig voor degenen die hun tijd in de kamer doorbrengen, het helpt ook om de kans op vocht- en schimmelproblemen in uw woning te verkleinen.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend