Platte Daken

l

Platte daken installateur nodig?

Platte daken zijn meestal te vinden op commerciële gebouwen in plaats van op woongebouwen, maar dit betekent niet dat u geen plat dak op uw huis kunt laten bouwen. Bij het kiezen van een plat dak komen verschillende dingen kijken, zoals de materialen, het weer en het onderhoud. Hier zijn de voor- en nadelen van het bouwen van een plat dak op uw huis. Wij helpen je graag met je keuze.

Waarom kiezen voor een plat dak

Er zijn veel mensen die de voorkeur geven aan een plat dak boven hellende daken of een pannendak. Hier zijn verschillende voordelen van het kiezen van een plat dak voor uw huis.

Eenvoudige Constructie
Eenvoudige Constructie

Het is gemakkelijk om een ​​plat dak te bouwen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw aannemers een probleem met het project tegenkomen.

Platte daken zijn duurzaam
Platte daken zijn duurzaam

Als duurzaamheid belangrijk voor u is, dan is een plat dak het juiste systeem voor u. Een plat dak is waterbestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over waterschade. Gebruik je een plat betonnen dak, dan gebruik je een daksysteem dat bestand is tegen harde wind. De kans op een uitval neemt af wanneer u kiest voor een plat dak op uw woning.

Reparaties zijn mogelijk
Reparaties zijn mogelijk

Als er een probleem is, is het repareren van het platte dak net zo eenvoudig als het bouwen ervan. De kosten voor het repareren of opnieuw coaten van een plat dak zijn betaalbaar in vergelijking met andere daksystemen. U kunt uw platte dak laten repareren zonder de bank te breken of uzelf veel stress op te leggen.

Dakwerker nodig voor plat dak regio Roeselare?

Wij helpen je graag met al je vragen rondom platte daken.

Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of een specifieke nood? Contacteer ons vrijblijvend